fbpx

Om os

Copenhagen Wine Cellar​

Copenhagen Wine Cellar er en nystartet virksomhed, der så dagens lys i 2020. Virksomheden består af to dele: en online vinhandel med fokus på spanske- og sydamerikanske kvalitetsvine og et vinklub-koncept, som er udviklet til dig, der bor i København eller omegn og drømmer om en vinkælder, men af den ene eller anden grund ikke har mulighed for at opbevare vinflasker optimalt.

Virksomheden er grundlagt og ejet af Bue Ross Agner, som har beskæftiget sig med vin i en årrække og er uddannet sommelier fra Hotel- og Restaurantskolen i København.

Vores mission er at dele vores passion for god vin og tilbyde store – og gerne overraskende – vinoplevelser. Blandt andet ved at åbne vore kunders øjne for nye eller upåagtede vindistrikter.

Vinyard mountain backdrop

Et bredt sortiment

I vores vinshop tilbyder vi et sortiment af røde og hvide vine fra hele verden. Vores primære fokusområde er kvalitetsvine fra den spansktalende del af verden, dvs. Spanien og Latinamerika. Grunden til at vi har valgt at fokusere på disse områder, er, at vi mener, at der her – i modsætning til andre veletablerede vinområder – er rige muligheder for at finde decideret oversete perler til rimelige priser.

Vores sortiment er sammensat af vine, som vi selv importerer samt vine fra andre danske importører.

Vores normale udvalg omfatter vine i prisområdet ca. 100-500 kr/flaske.
Vi udvider og forfiner løbende vores sortiment og forretningsområde.

Særligt udvalgte vine

Vores vinklub giver dig mulighed for hver måned at få leveret særligt udvalgte vine og samtidig få et vinkøleskab i lækkert design stillet gratis til rådighed.

Du råder over vinkøleskabet, så længe du er medlem af vinklubben, og hver måned sørger vi for at det bliver fyldt op med kvalitetsvine fra hele verden.

Vi kalder konceptet den enkle og fleksible vinklub.

Når du melder dig ind, modtager du én gang om måneden en vinpakke, som sammensættes ud fra årstid, humør, temperament etc. Det drejer sig primært om røde og hvide vine, men pakken kan også sagtens indeholde mousserende vine eller andre nøje udvalgte flasker til særlige lejligheder.

Se eksempel på månedens vinpakke her

Historien bag vinklubben

Ideen bag vinklubben opstod lidt tilfældigt, da vi for nyligt undersøgte opbevaringsmuligheder for kvalitetsvine.

Vi opdagede hurtigt, at selvom der findes en lang række vinkøleskabe på markedet, som adskiller sig på forskellig vis, så er mulighederne for at afprøve forskellige løsninger stærkt begrænsede, hvis du ikke umiddelbart selv har lyst til at investere tid og penge i at finde det rigtige vinkøleskab til dit behov.

Med vores vinklub-koncept forsøger vi at råde bod på dette, fordi vores erfaring er at manglende mulighed for at opbevare god vin let kan føre til lidt fantasiløse vinkøb, fordi det ganske enkelt ikke er fristende at købe gode vinflasker, hvis du ikke har mulighed for at opbevare dem optimalt.

Scroll to Top

Er du over 18 år?

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.