fbpx

Handelsbetingelser

Handelsbetingelser for Copenhagen Wine Cellar

Copenhagen Wine Cellar
Livjægergade 14, 1. tv
2100 København Ø
TLF: +4542220554
CVR nr: 41041633
E-mail: info@copenhagenwinecellar.dk

Generelle handelsbetingelser

Aldersgrænse

For at købe alkoholiske drikkevarer skal du være fyldt 18 år.

Betaling

Copenhagen Wine Cellar modtager betaling med Dankort, VISA, VISA Electron, Maestro og Mastercard.

Køb hos Copenhagen Wine Cellar’s webshop

Alle priser er i danske kroner (DKK) inkl. 25 % moms, hvor intet andet nævnes. Alle aftaler indgås på dansk. Priserne er dagspriser inkl. danske punktafgifter, men inkluderer ikke porto eller fragt. Porto og fragtberegningen på copenhagenwinecellar.dk foretages automatisk. Vi tager forbehold for fejl i porto og fragtberegningen. Eventuelle fejl vil blive meddelt køber på mail, og køber har efterfølgende muligheden for at acceptere den ændrede porto/fragt pris eller eventuelt at annullere sin ordre. Der trækkes aldrig et større beløb end det, du har godkendt ved købet. Kortoplysninger lagres ikke, og data du oplyser i forbindelse med et online køb betalt med betalingskort er krypterede (SSL). Det er altså kun betalingsudbyderen, der kan læse dem. Hverken netbutikken eller andre har mulighed for at læse dataene.

Fakturering

Efter bestilling i webshoppen vil du modtage en ordrebekræftelse på den email adresse som du har angivet.

Levering

Vi leverer varer til hele Danmark, undtagen Grønland og Færøerne.

Levering sker til de enhver tid gældende priser for pakke-forsendelser.

Vi benytter PostNord, GLS og lignende fragtfirmaer. Som udgangspunkt betaler kunden fragtomkostninger beregnet efter vægt. Priser og eventuel fritagelse fremgår i webshoppen ved Checkout. Bestiller du for over 900 kr, er der fri fragt. Leveringstiden afhænger af lagerstatus. Normal er leveringstiden 3-5 hverdage efter din indbetaling er registreret hos copenhagenwinecellar.dk. Der kan dog undtagelsesvis forekomme længere leveringstider, ligesom vi tager forbehold for udsolgte varer og varer som er i restordre. Vil du have mere nøjagtig besked, er du velkommen ti at sende en e-mail til: info@copenhagenwinecellar.dk.

Du vil altid modtage et track and trace nr. så du kan følge din pakke, fra vores lager og hjem til dig.

Afbestilling

Ønsker du at afbestille eller annullere en allerede afgivet bestilling, kan det ske ved, at fremsende en e-mail til med mærket “Afbestilling” til: info@copenhagenwinecellar.dk. Her skal bestillingstidspunkt samt ordrenummer fremgå. Afbestilling skal ske inden kl. 12:00 samme dag, som bestillingen er foretaget. Har du bestilt varen efter kl. 15.00, skal afbestilling ske inden kl. 12.00 den efterfølgende hverdag.

Ordrebekræftelse og faktura

Copenhagen Wine Cellar opbevarer selve ordrebekræftelsen efter den er fremsendt til kunden. Hvis du ønsker, at modtage en kopi af din ordrebekræftelse, bedes du sende en mail til info@copenhagenwinecellar.dk

Fortrydelsesret

Fortryder du dit online køb, giver vi fuld returret. Varen skal dog returneres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsen skal ske senest 14 dage efter du har modtaget varen, og du har herefter 14 dage yderligere til at returnere varen. Ved køb af vin i flasker, er den originale emballage altid en væsentlig del af varens værdi. Emballagen skal derfor altid sendes med retur, for at betingelserne for fortrydelsesretten er opfyldt. Åbner du f.eks. en vinflaske, er den ikke længere i væsentlig samme stand, og du vil ikke kunne fortryde købet. Varer der returneres, skal ledsages af original faktura og leveres uden omkostninger for Copenhagen Wine Cellar. Når varen er modtaget retur og godkendt, refunderes købsprisen til din konto indenfor få dage.

Varens stand ved returnering

Du hæfter for forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og funktion. Dette betyder, at en vare betragtes som brugt og af forringet værdi, hvis den har været anvendt på anden vis en ovenfor beskrevet, og ved fortrydelse af købet vil du dermed få en mindre del af købsbeløbet retur. Det er op til Copenhagen Wine Cellar at vurdere varens stand.

Varen sendes til: Copenhagen Wine Cellar Livjægergade 14, 1. tv 2100 København Ø

Varer som returneres uden betalt fragt eller porto afvises af Copenhagen Wine Cellar. Bemærk at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav. Ved returhandel tilbagebetales varebeløbet (ej fragt) via konto til kunden indenfor 14 dage.

Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret på produkter i henhold til den danske købelov.

Ifølge Forbrugeraftaleloven er drikkevarer dog ikke omfattet af returret.

På udstyr osv. yder Copenhagen Wine Cellar 2 års reklamationsret i henhold til købeloven, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb. Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles Copenhagen Wine Cellar indenfor rimelig tid. Varen kan efterfølgende returneres for reparation, ombytning eller efter aftale evt. kreditering. Ved fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer bedes henvendelse rettet via email til: info@copenhagenwinecellar.dk

Ovenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder også for erhvervsdrivende – dog med følgende ændringer: Det er ingen fortrydelsesret for erhvervsdrivende. Der gives 1 års reklamationsret fra den oprindelige fakturadato, med mindre andet er skriftligt aftalt.

Vinklub medlemskab

Generelt

Copenhagen Wine Cellar tilbyder et vinklubmedlemskab, som er en abonnement-baseret online tjeneste, der er tilgængelig på copenhagenwinecellar.dk for kunder med bopæl i København og omegn.

Vilkårene er gældende mellem den enkelte bruger og Copenhagen Wine Cellar.

Som medlem af vinklubben får du et vinkøleskab stillet gratis til rådighed, og hver måned får du leveret en vinpakke, som består af 6 eller 12 flasker vin – afhængigt af hvilken vinpakke du vælger.

Du råder over vinkøleskabet, så længe du er medlem af vinklubben.

Nedestående vilkår og betingelser for brug gælder for aftaler mellem Copenhagen Wine Cellar og én fysisk person (herefter “Brugeren”) vedrørende Tjenesten. Kun personer, der er 18 år eller ældre og bor i Danmark, kan indgå en aftale med Copenhagen Wine Cellar vedrørende Tjenesten.

Disse Betingelser udgør samlet den aftale, der er gældende mellem Brugeren og Copenhagen Wine Cellar.

For at få adgang til Tjenesten, skal Brugeren læse og acceptere handelsbetingelserne.

Ydelsens omfang

Tjenesten giver Brugeren adgang til medlemskab af Copenhagen Wine Cellar’s vinklub, som anført ved bestilling.

Adgang til tjenesten

Brugeren skal for at få adgang til Tjenesten registrere en brugerkonto på portalen og skrive under på at handelsbetingelserne accepteres.

Registrering og brugeradgang

Brugeren er ansvarlig for at sikre, at de angivne oplysninger er korrekte på registreringstidspunktet. Ved registrering må Brugeren kun give oplysninger vedrørende egne betalings- og kreditkort.

Ved registrering skal Brugeren angive et brugernavn og et password (herefter “Login Oplysninger”). Brugerens Login Oplysninger er personlige og må ikke bruges af andre med mindre andet er anført på produktet. Brugeren skal opbevare Login Oplysningerne på et sikkert sted, således at andre ikke kan få uberettiget adgang til dem. Brugeren er ansvarlig for al brug af sin brugerkonto.

Hvis Brugeren får mistanke om ulovlig brug af Brugerens Login Oplysninger, skal Brugeren omgående underrette Copenhagen Wine Cellar samt ændre sit password.

Gebyrer og Betaling

Gebyrer for medlemskab af vinklubben skal betales i henhold til den til enhver tid gældende prisliste, der er tilgængelig på hjemmesiden.

Brugeren skal udføre betalingen for vinklubmedlemskabet (abonnementet) via de af Copenhagen Wine Cellar tilbudte betalingsmidler på hjemmesiden.

Brugeren forpligter sig til at underskrive de nødvendige dokumenter, og til ved hver betalingsdato at have tilstrækkelige midler til betaling tilgængelige via det valgte betalingsmiddel. Betaling for vinklubmedlemskabet sker forud hver måned. Når det månedlige gebyr trækkes via det valgte betalingsmiddel, modtager du en ordrebekræftigelse pr email.

Data du oplyser i forbindelse med online køb betalt med betalingskort er krypterede (SSL). Det er altså kun betalingsudbyderen, der kan læse dem. Hverken netbutikken eller andre har mulighed for at læse dataene.

Levering

Når du melder dig ind i vinklubben, kontakter vi dig via email i løbet af 1-2 hverdage, med henblik på at aftale et tidspunkt, hvor vi kommer og leverer dit vinkøleskab sammen med din første månedlige vinpakke på din adresse. Vi sikrer os her at vinkøleskabet opstilles korrekt og fungerer optimalt.

Efterfølgende sendes din vinpakke direkte til din adresse én gang om måneden som pakkepost med PostNord, GLS eller lignende.

Du betaler ikke for fragt, så længe du er medlem af vinklubben.

Du vil altid modtage et track and trace nr. så du kan følge din pakke, fra vores lager og hjem til dig.

Normal er leveringstiden 2-3 hverdage efter din månedlige indbetaling er registreret hos copenhagenwinecellar.dk. Der kan dog undtagelsesvis forekomme længere leveringstider.

Ønsker du levering på en bestemt dato i måneden, så kontakt os på: info@copenhagenwinecellar.dk

Tilpasninger og ændringer

Copenhagen Wine Cellar forbeholder sig retten til at ændre gebyret og andre betingelser for vinklubmedlemskabet. Ændringen skal meddeles til Brugeren senest tredive (30) dage inden ændringen træder i kraft. I tilfælde af sådanne ændringer er Brugeren berettiget til at opsige abonnementet med virkning fra den dag, hvor ændringen træder i kraft. Hvis Brugeren ikke opsiger abonnementet før ændringen træder i kraft, skal det betragtes som accept af ændringen. Ændringer, der er til åbenbar fordel for Brugeren, gælder med det samme uden opsigelsesret for Brugeren.

Opsigelse af abonnement

Opsigelse af vinklubmedlemskabet kan efter de første 3 måneders medlemskab ske med én måneds varsel til den 1. i måneden. For at opsige aftalen skal Brugeren bruge linket i sin brugerprofil eller kontakte Copenhagen Wine Cellar via info@copenhagenwinecellar.dk.

Ved opsigelse af abonnementet skal vinkøleskabet returneres til Copenhagen Wine Cellar.

Copenhagen Wine Cellar tilbyder at afhente vinkøleskabet uden beregning ved rettidig opsigelse af abonnementet. Dette sker efter nærmere skriftlig aftale ved at sende en mail til: info@copenhagenwinecellar.dk.

Copenhagen Wine Cellar kan uden varsel ophæve medlemskabet, hvis Brugeren væsentligt misligholder sine forpligtigelser vedrørende medlemskabet, herunder trods påkrav med 8 dages frist undlader at betale forfaldne ydelser eller andre skyldige beløb.

Ved forsinket betaling er Copenhagen Wine Cellar berettiget til at opkræve morarente og rykkergebyrer i overensstemmelse med lovgivningens regler herom.

I tilfælde af Brugerens misligholdelse af medlemskabet, er kunden forpligtet til at betale fuld erstatning til Copenhagen Wine Cellar for et eventuelt tab.

Særligt om vores vinkøleskabe

Afhængigt af om du vælger den lille vinpakke (6 flasker/måned) eller den store vinpakke (12 flasker/måned) stilles ét af følgende vinkøleskabe til rådighed, så længe du er medlem af vinklubben:

Caso WineCase 6 – CS606 – 1 zone – 6 flasker
Caso WineCase Red 12 – CS613 – 1 zone – 12 flasker

Vinkøleskabet er Copenhagen Wine Cellar’s ejendom, og må ikke fremlejes, udlånes eller overlades til tredjemand.

Ved levering af vinkøleskabet skal du inden rimelig tid foretage en gennemgang af det og ved konstatering af synlige fejl eller mangler reklamere til Copenhagen Wine Cellar ved at sende en mail til: info@copenhagenwinecellar.dk

Du bærer selv risikoen for vinkøleskabets ødelæggelse, beskadigelse, forringelse eller bortkomst (herunder tyveri) fra leveringstidspunktet til vinkøleskabet er returneret i forbindelse med medlemskabets ophør.

Hvis vinkøleskabet ødelægges, beskadiges, forringes eller bortkommer uanset af hvilken årsag, skal du straks underette Copenhagen Wine Cellar herom.

Ved ændring af din adresse bedes du straks underrette Copenhagen Wine Cellar herom.

Vores vinkøleskabe er udelukkende beregnet til opbevaring af vin.

Du betaler selv for strøm til vinkøleskabet, mens du har det til rådighed.

Bemærk, at vinkøleskabet ikke egner sig til at blive indbygget i fx skabe, da der skal være luft på alle sider af vinkøleskabet.

Vinkøleskabet egner sig ikke til at stå i direkte sollys eller i rum, der bliver meget varme.

Scroll to Top

Er du over 18 år?

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.